Arbëri

Gjykimi për rastin Z-mobile, mbrojtja kërkon hedhjen poshtë të akuzës

Foto: Koha

Agron Mustafën, Rexhë Gjonbalajn e Ejup Qerimin, edhe një herë, i ka bërë bashkë një prej gjykatoreve të Gjykatës Themelore të Prishtinës.

Seanca e shqyrtimit të dytë ka nisur me një kërkesë të mbrojtësit të Ejup Qerimi, për veçimin e procedurës dhe hedhjen e aktakuzës, raporton KTV.