Arbëri

Jasharaj: Nëse nuk përmbushen kërkesat, do të ketë paralizë totale të arsimit

Jasharaj: Nëse nuk përmbushen kërkesat, do të ketë paralizë totale të arsimit

Mësimdhënësit e të gjitha niveleve të arsimit në Kosovë po presin që deri në fund të këtij muaji, institucionet përkatëse të përmbushin kërkesat për rritjen e koeficientit të pagave të tyre si dhe të miratojnë ligjin, në bazë të të cilit do të shpaguhej puna e mësimdhënësve që kanë punuar në vitet e nëntëdhjeta.

Në të kundërtën do të ndërmarrin veprime sindikale.