Arbëri

Thaçi i kërkoi përkrahje për vizat dhe Interpolin, Franca i premton mbështetje në rrugën euroatlantike

Thaçi i kërkoi përkrahje për vizat dhe Interpolin, Franca i premton mbështetje në rrugën euroatlantike

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka kërkuar nga Drejtoresha për Evropën Kontinentale në ministrinë për Punë të Jashtme të Francës, Florence Mangin, që të vazhdojë përkrahja e Francës për Kosovën, me theks për anëtarësim në Interpol dhe liberalizim vizash.

Në një njoftim nga presidenca, theksohet se Mangin është shprehur që Franca e mbështetë rrugën euroatlantike të Kosovës.