Arbëri

Ministri i kënaqur me dinamikën e punëve rreth “Kosovës së Re”, opozita dyshuese

Ministri i kënaqur me dinamikën e punëve rreth “Kosovës së Re”, opozita dyshuese
 

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka raportuar para Komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik lidhur me mbarëvajtjen e procesit të ndërtimit të termocentralit “Kosova e Re”.

Ai ka thënë se janë parakualifikuar kompanitë dhe se ofertuesit do të i dërgojnë ofertat e tyre deri në fund të vitit që të dihet saktë se sa do të kushtojë ndërtimi.