Arbëri

Nis kursi i gjuhës kroate, pritet memorandum për shkëmbim studentësh Kosovë-Kroaci

Nis kursi i gjuhës kroate, pritet memorandum për shkëmbim studentësh Kosovë-Kroaci

Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të kenë mundësinë të mësojnë gjuhën kroate në ambientet e Fakultetit Filologjik në Prishtinë.

Ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Marija Kapitanoviq, në hapje të kursit të gjuhës kroate, tha se gjuha është hapi i parë përmes së cilës hapen shtigjet për të njohur shoqëri dhe kultura të reja.