Si e konsiderojnë të rinjtë në Kosovë fenë dhe përkatësinë kombëtare Foto: Koha / ilustrim

Si e konsiderojnë të rinjtë në Kosovë fenë dhe përkatësinë kombëtare

04 November 2018 10:13

Të rinjtë e konsiderojnë fenë si një zgjedhje personale, ndërsa përkatësinë kombëtare si diçka që nuk mund të përcaktohesh se kujt i takon.

Në Kosovë kryesisht ka mbizotëruar toleranca dhe respekti fetar pavarësisht që shumica i përkasin besimit islam.

Në videon e mëposhtme, gjeni disa deklarata nga të rinjtë në Kosovë, e realizuar nga Radio Evropa e Lirë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme