Arbëri

Sipas Mustafës, nga AKP-ja po largohen të pakorruptuarit që dikush të pasurohet me pronat e Kosovës

Sipas Mustafës, nga AKP-ja po largohen të pakorruptuarit që dikush të pasurohet me pronat e Kosovës
 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka thënë se nga Agjencia Kosovare e Privatizimit po detyrohen të largohen ata që ishin të pakorruptueshëm në mënyrë që të hapen rrugët që dikush të pasurohet nga pronat që i takojnë Kosovës.

Në një postim në Facebook, Mustafa i ka dalë në mbrojtje Petrit Gashit, që dje dha dorëheqje nga posti i Kryetarit të Bordit të Drejtorëve të AKP-së, duke thënë se për tre vjet kjo Agjenci është kursyer nga aferat dhe skandalet.