Arbëri

Trajnohen për punë në Kosovë por synojnë BE-në

Trajnohen për punë në Kosovë por synojnë BE-në
 

Punësimi jashtë Kosovës është një synim dhe ambicie e shumë njerëzve në Kosovë.

Persona të rinj dhe ata të moshave të mesme, i ndjekin me interesim kërkesat për punë në tregjet e vendeve të zhvilluara evropiane dhe konform këtyre kërkesave, edhe synojnë të aftësohen që të jenë të gatshëm për një punë jashtë vendit.