Arbëri

Leibovich tregon pse Izraeli nuk e njeh Kosovën

Leibovich tregon pse Izraeli nuk e njeh Kosovën

Drejtoresha e AJC në Izrael, Avital Leibovich, ka folur për të ardhmen e raporteve Kosovë – Izrael.

Leibovich, në Express Intervistën në KTV, tha se Ballkani nga perspektiva izraelite mund të ketë kuptim strategjik, andaj ka ardhur këtu, kryesisht për të mësuar nga liderët qëndrimet lidhur me Izraelin dhe për të parë se si nga Komiteti amerikano-hebrenj, mund të lehtësojnë këtë raport.