Arbëri

As vija të kuqe, as marrëveshje pa Kuvend

As vija të kuqe, as marrëveshje pa Kuvend

Sa i përket procesit të dialogut Kosovë-Serbi, administrata amerikane nuk ka vija të kuqe. Por, megjithatë, ajo paralajmëron se nuk do të pranojnë verbërisht çdo marrëveshje që do të mundë të arrihet mes dy palëve, dhe se Kosova edhe pas marrëveshjes duhet të mbetet multietnike.

Këtë e tha në intervistë ekskluzive për “Kohën Ditore” zëvendësndihmëssekretari i Shtetit, Mattew Palmer, i cili këto ditë ka qëndruar në Prishtinë.