Arbëri

Erërat e forta shkaktojnë dëme dhe ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete

Erërat e forta shkaktojnë dëme dhe ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete
Foto: Ilustrim

Erërat e forta që kanë përfshi Kosovën në mbrëmjen e sotme, kanë shkaktuar ndërprerje të energjisë elektrike në shumë lokalitete dhe dëme të tjera materiale.

Në kryeqytetin e Kosovës gjendja është kryesisht stabile, ndërsa ndërprerje të energjisë elektrike ka pasur në disa lagje.