Arbëri

Pastrohet kampusi i Universitetit të Prishtinës

Pastrohet kampusi i Universitetit të Prishtinës
 

Qindra vullnetarë, studentë, profesorë e pjesë të stafit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” janë bashkuar sot një aksion pastrimi në hapësirat e kampusit universitar, nga ku janë larguar dhjetëra thasë me mbeturina, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Besnik Shabiu nga “Ta Pastrojmë Kosovën” ka thënë se që nga fillimi i fushatës është rritur interesimi i qytetarëve për ruajtjen e mjedisit dhe pjesëmarrjen në aktivitete vetëdijesuese për rëndësinë e mjedisit të pastër.