Arbëri

Shoqata e Bankave të Kosovës me rekomandime se si të mbroheni nga sulmet kibernetike

Shoqata e Bankave të Kosovës me rekomandime se si të mbroheni nga sulmet kibernetike
 

Shoqata e Bankave të Kosovës në kuadër të muajit botërorë për sigurinë kibernetike, ka dhënë disa rekomandime për bizneset dhe qytetarët rreth sigurisë kibernetike.

Shoqata nëpërmjet një komunikate ka sqaruar se sulmet kibernetike janë fenomen global të cilat nuk kursejnë as Kosovën dhe në veçanti cenojnë bizneset dhe institucionet e ndryshme.