Arbëri

“Guterres e ka parë dhe po e shqyrton letrën amerikane për Kosovën”

 

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Antonio Guterres po e shqyrton iniciativën amerikane për inicimin e strategjisë dalëse për misionin e OKB-së në Kosovë, transmeton Koha.net.

Në pyetjen nëse Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara e ka marrë letrën e ambasadores amerikan në OKB Nikki Haley dhe cilat janë procedurat e hapat e ardhshëm e të mundshëm, siç përcjell agjencia serbe e lajmeve beta, nga Zyra e zëdhënësit të sekretarit të OKB-së, është thënë se tash për tash mund të thuhet se “Sekretari i Përgjithshëm e ka parë letrën dhe po e shqyrton".