Arbëri

Falënderohet NATO e KFOR-i që i shërbyen paqes në Kosovë

Falënderohet NATO e KFOR-i që i shërbyen paqes në Kosovë
 

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në organizimin për nder të Ditës së Mysafirëve të Nderuar – Ushtrimi Shpata e Argjendtë, që ka për qëllim mundësimin e trajnimit dhe ushtrimin e situatave emergjente, që përfshijnë bashkërenditjen ndërinstitucionale të organizatave të sigurisë në Kosovë në bashkëpunim me Ekipin Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s në Kosovë (NALT), dhe organizatat tjera ndërkombëtare në Kosovë.

Haradinaj, me këtë rast tha se në emër të çdo qytetari të Kosovës, falënderon të gjithë burrat dhe gratë e KFOR-it, NATO-s, që i kanë shërbyer paqes në shtetin tonë.