Arbëri

Në 7 muaj në Shqipëri hynë rreth tre milionë të huaj

 

Shqipëria gjithnjë e më shumë po behet atraktive për të huajt të cilët kanë rritur preferencat për të kaluar pushime në Shqipëri. Çmimet ende të lira të kombinuara me një varietet mundësish për turizmin e detit dhe aventurës po tërheqin vizitor.

Sipas INSTAT numri i të huajve që u futën në Shqipëri në korrik u rrit me 19 për qind, teksa për të gjithë 7 mujorin rritja është gjithashtu dyshifrore me 12 %.