Arbëri

Në vitin 2026 kosovarët do të udhëtojnë me tren në vendet evropiane

Foto: Koha
 

Ka përfunduar procesi i fizibilitetit për hekurudhat nga Fushë Kosova në Han të Elezit e deri në Maqedoni, si dhe nga Fushë Kosova në Serbi, raporton KTV.

Ministri i Infrastrukturës ka treguar se brenda këtij viti do të nisin punimet për pjesën e parë dhe në vitin 2026, gjithçka do të jetë gati për udhëtim dhe bartje të mallrave në vendet e tjera evropiane