Arbëri

Deputeti Hasani: Parlamenti serb ka qindra miq nga Evropa e bota, por jo edhe nga Shqipëria!

Deputeti Hasani: Parlamenti serb ka qindra miq nga Evropa e bota, por jo edhe nga Shqipëria!

Gazeta proqeveritare serbe “Politika”, dje, më 3 korrik, shkruante se Parlamenti republikan i Serbisë ka dy vjet që nuk e ka formuar një ekip për bashkëpunim me fqinjin e saj jugor, Shqipërinë, shkruan Sevdail Hyseni nga Presheva për portalin Koha.net.

Nga e njëjta gazetë, gjithashtu, bëhet e ditur se “Tani për tani, 14 tribuna kombëtare duan të jenë pjesë e këtij grupi parlamentar dhe kandidati për postin e presidentit është Fatmir Hasani, nga Partia për Veprim Demokratik, i vetmi deputet shqiptar në legjislaturën serbe”.