Pjesëtari i FSK-së diplomon në SHBA

Pjesëtari i FSK-së diplomon në SHBA

22 June 2018 21:06

Në Akademinë ushtarake në SHBA, ka diplomuar pjesëtari i FSK-së, rreshter-majori Fetah Zejnullahu.

Zejnullahu gjatë periudhës një vjeçare në “United States Army Sergeant Major Academy” ka treguar rezultate të mëdha si nga ana akademike ashtu edhe nga ajo fizike.

Rezultatet e përgjithshme akademike mbi 90%, kurse në aktivitete fizike, Zejnullahu ishte i vetmi student ndërkombëtar që në testin e fitnesit fizik arriti mbi 300%, njofton televizioni publik.

Rreshter Fetah Zejnullahu mori pjesë në tri gjysmë maratona vrapi, Bataan March 40 K, Harlbour Challange, Norwegian Foot March 30 K dhe shumë aktivitete tjera fizike.

Gjithashtu Zejnullahu përfundoi me sukses kursin "Commandan Pre-Command Course".

Gjatë qëndrimit të tij një vjeçar Zejnullahu mori shumë lëvdata dhe shpërblime si nga stafi akademik po ashtu edhe nga studentet amerikanë.

Në "United States Army Sergeant Major Academy" përfunduan studimet "Class 68" gjithesej 712 nënoficerë nga vende të ndryshme.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme