Handeys

Handeys

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në perëndim.

Quhem Qetin Basatik. Babai im vjen nga Kaukazi kurse nëna nga Ohri i Maqedonisë së Veriut, të dy banorë të Stambollit. Kam lindur në Stamboll dhe si fëmijë kam ardhur në Zvicër tani e mbi 43 vite.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari