038

Zgjidhet kryetare e pensionistëve ende pa dalë në pension

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

U zgjodh në krye të Organizatës së Pensionistëve të Prishtinës në dhjetor të vitit të kaluar.

Por kundërkandidati i saj, Osman Vitia, dhe disa pensionistë të tjerë kanë hedhur akuza në drejtim të 64-vjeçares Mybera Kasumi, e cila gjatë kohës që u zgjodh kryetare e kësaj organizate ishte 63 vjeçe.