Zgjedhjet lokale

PZAP-ja rrëzon apelin e AAK-së për Istog

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka rrëzuar apelin e AAK-së të paraqitur ndaj KQZ-së për Istogun.

PZAP-ja ka refuzuar apelin e AAK-së për parregullsitë e paraqitura në rivotim për Istogun.