Zgjedhjet lajme

Kurti: Qytetarët votuan që PDK-ja të shkojë në opozitë

 

Kandidati për kryeministër nga Vetëvendosje Albin Kurti, ka ritheksuar se Lëvizja Vetëvendosje është fituese dhe se qytetarët kanë vendosur me vullnetin e tyre që PDK-ja të shkojë në opozitë.

Kurti përmes Facebook-ut ka thënë se nuk jepet Republika për poste.