Zgjedhjet lajme

Limaj: Jo dialog siç e bënin Hashimi e Isa, së pari kërkimfalje nga Serbia

 

Kryetari i Nisma për Kosovën, Fatmir Limaj, në një tubim të enjten me simpatizantë dhe struktura të Nisma në Prishtinë, ka thënë se do të dialogojnë me të gjithë fqinjët, por dialogu me Serbinë duhet të ketë qasje tjetër.

Ai tha se së pari pala serbe duhet të kërkojë falje për të gjitha ato që ia ka bërë Kosovës, dhe se ai dialog të përfundojë me njohjen e Kosovës.