Zgjedhjet 2019

Nisma akuzon Vetëvendosjen se po kërcënon dhe shantazhon vëzhguesit e tyre në QNR

Foto: Koha/Ilustrim
 

Nisma Socialdemokrate, përmes një komunikate për media ka akuzuar përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje se po ndërhyjnë, shantazhojnë e kërcënojnë ata të Nismas në QNR, atje ku po bëhet rinumërimi i vendvotimeve.

Nisma thotë se pas vendimit të PZAP-së, KQZ ka urdhëruar QNR-në që të filloj me rinumërimin e 1472 kutive të votimit.