Zgjedhjet 2019

Elezi: Për rinumërim janë 1,428 vendvotime pasi disa janë rinumëruar më parë

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Në këto momente po fillon procesi i rinumërimit të mbi 1400 vendvotimeve pas vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka thënë se në proces të rinumërimit janë 1 mijë e 428 vendvotime që do të rinumërohen gjatë ditëve në vazhdim.