Zgjedhjet 2019

Lista Serbe reagon ndaj vendimit të PZAP-së për anulimin e votave të ardhura nga Serbia

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Lista Serbe e ka quajtur politik dhe pa bazë ligjore vendimin që sot mori Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, për të anuluar votat e ardhura nga Serbia.

Sipas kësaj partie, që thotë se kishte të gjitha votat nga ato që u anuluan, kjo është “dhunë politike”.