Zgjedhjet 2019

Sherifi: U konfirmua se Nisma është pjesë e Kuvendit

Foto: Koha
 

Ish-deputeti nga radhët e Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, i është gëzuar vendimit të PZAP-it për anulim të votave të ardhura nga Serbia për zgjedhjet e 6 tetorit.

Në një postim në Facebook, Sherifi thotë se me këtë vendim, partia që ai përfaqëson e ka kaluar pragun dhe rrjedhimisht është pjesë e Kuvendit të Kosovës.