Zgjedhjet 2019

Sot në orën 10:30 KQZ-ja shpall rezultatet përfundimtare

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Komisioni Qendror Zgjedhor, njofton se sot më 7 nëntor në orën 10:30, do të shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 6 tetor 2019.

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë janë mbajtur më 6 tetor, dhe sot bëhen 1 muaj e 1 ditë. Lëvizja Vetëvendosje ka fituar më së shumti vota, pasuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës, raporton Koha.net.