Zgjedhjet 2019

Rezultatet finale të zgjedhjeve të 6 tetorit pritet të shpallen 1 muaj e 1 ditë pas mbajtjes së tyre

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Mundësia e subjekteve politike për të bërë ankesë lidhur me administrimin e numërimit, mund të shtyjë shpalljen e rezultateve përfundimtare.

Sipas zëdhënësit të KQZ-së, Valmir Elezi, shpallja e tyre mund të bëhet të enjten, vetëm nëse asnjë prej subjekteve politike nuk ankohet për numërimin në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.