Zgjedhjet 2019

Mbi 40 mijë fletëvotime të pavlefshme në zgjedhjet e 6 tetorit

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Në bazë të rezultateve preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, mbi 40 mijë e 732 fletëvotime janë vlerësuar si të pavlefshme.

Komunat që prijnë për nga numri i fletëvotime të pavlefshme, sipas KDI-së janë Skenderaj, Novobërda, Drenasi dhe Podujeva.