Zgjedhjet 2019

Rrustemi: Mospërfshirja në numërim të mbi 4500 zarfeve të diasporës, padrejtësi ndaj bashkatdhetarëve

Rrustemi: Mospërfshirja në numërim të mbi 4500 zarfeve të diasporës, padrejtësi ndaj bashkatdhetarëve

Adnan Rrustemi, përfaqësuesi i LVV-së në KQZ, ka thënë se procesi i numërimit të votave me postë të ardhura nga jashtë Kosovës ka shkuar mirë.

Ai thotë se procesi i përfshirjes së bashkatdhetarëve në zgjedhje është proces shumë kompleks, ndërsa thekson se duhet thjeshtuar procedura e votimit dhe ajo të bëhet nëpër Ambasada dhe Konsullata nëpër shtete të ndryshme të botës.