Zgjedhjet 2019

Daka: S’ka bazë ligjore për rinumërim total - komisionerët prishën procesin

Daka: S’ka bazë ligjore për rinumërim total - komisionerët prishën procesin

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka deklaruar se 6 tetori ishte ditë fantastike sa i përket votimit dhe administrimit të procesit, por sipas saj komisionerët janë ata që po e prishin procesin tash.

Në një intervistë në RTK, ajo tha se ajo që kanë bërë disa komisionerë është punë e pistë, sepse për shkak të punës së tyre me tendencë për të deformuar votën, do të ketë rinumërim të shumë kutive të votimit.