Zgjedhjet 2019

Partia e Jabllanoviqit thotë se ka dëshmi të vjedhjes së votave nga Lista Serbe

Partitë Serbe që funksionojnë në Kosovë kanë filluar të akuzojnë njëra –tjetrën për vjedhje votash në zgjedhjet e 6 tetorit. Lista Serbe ka akuzuar Partinë e Serbëve të Kosovës që udhëhiqet nga Aleksander Jabllanoviq.

Ky i fundit i është kundërpërgjigjur duke thënë se metodat kriminale për vjedhje të votave dhe shantazhim të njerëzve janë të panjohura për Partinë Serbe të Kosovës.