Zgjedhjet 2019

KQZ-ja ende s’e di sa fletëvotime janë pranuar me postë

 

Procesi i numërimit të votave me kusht, atyre me postë dhe të personave me nevoja të veçanta nuk pritet të nisë së paku as këtë javë.

Kjo shkaku i procedurave të verifikimit të formularëve të fletëvotimeve të rregullta dhe procedimit të tyre në bazën e të dhënave në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, raporton KTV.