Zgjedhjet 2019

Misioni i BE-së vlerëson pozitivisht procesin zgjedhor në Kosovë, kritikon RTK-në e KPM-në

Misioni i BE-së vlerëson pozitivisht procesin zgjedhor në Kosovë, kritikon RTK-në e KPM-në
 

Misioni BE-së, e ka vlerësuar pozitivisht procesin e votimit dhe numërimit të zgjedhjeve të parakohshme, por edhe përqindjen e daljes në votim.

Megjithatë, sipas kryesueses së misionit, Viola Von Cramon-Taubadel, për serbët e Kosovës, procesi ka qenë i cenuar me fushatën e frikësimit për të votuar Listën Serbe, transmeton KTV.