Zgjedhjet 2019

Sherifi thotë se koalicioni Nisma-AKR-PD do ta kalojë pragun

 

Sekretari i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, ka mbajtur një konferencë për media, në të cilën ka thënë se koalicioni Nisma-AKR-PD do ta kalojë pragun, duke shkuar në 5.5 për qind.

Ai tutje ka shtuar se deri tani kanë 6 vende në Kuvend dhe janë duke pretenduar për vendin e shtatë.