Zgjedhjet 2019

Aktivistët e Vetëvendosjes mblidhen në sheshin “Skënderbeu” për të festuar

Aktivistët e Vetëvendosjes mblidhen në sheshin “Skënderbeu” për të festuar
 

Për të festuar fitoren, shumë aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje janë mbledhur në sheshin “Skënderbeu”.

Ata shihen duke festuar me flamurin kombëtar dhe me disa flamuj të shteteve të tjera.