Zgjedhjet 2019

Kandidatja e PDK-së, Besa Ismaili, thotë se do të angazhohet për cilësinë në arsim

 

Për 12 vjet ka punuar me organizata të ndryshme ndërkombëtare.

Besa Ismaili, profesoreshë e Gjuhës angleze në Fakultetin e Studimeve Islame, beson së përmes angazhimit të saj në politikë do të kontribuojë edhe më shumë në mbrojtjen e të drejtave të grave dhe lirive fetare, raporton KTV.