Zgjedhjet 2019

Osmani në Fushë Kosovë e Obiliq thotë se fitorja e LDK-së i ndalë keqbërësit, kriminelët e të korruptuarit

Osmani në Fushë Kosovë e Obiliq thotë se fitorja e LDK-së i ndalë keqbërësit, kriminelët e të korruptuarit

Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, tha të mërkurën gjatë tubimit përmbyllës zgjedhor në Fushë Kosovë se më 6 tetor populli i Kosovës do t'i ndalë keqbërësit dhe ata që edhe miqësinë e shenjtë me SHBA-të po e përdorin për synimet e tyre të mbrapshta politike.

“Ju jeni garancia e fitores sonë të thellë më 6 tetor. Fitores që do t’i ndalë keqbërësit, kriminelët e të korruptuarit të keqpërdorin edhe miqësinë e shenjtë të Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. A po e shihni çka po bëjnë ? Le ta shohin të gjithë, edhe ata që i kanë votuar më përpara, kush janë këta dhe çka janë në gjendje të bëjnë këta”, tha Osmani.