Zgjedhjet 2019

AKR-ja mbanë takim në Fushë Kosovë, prezanton projektet në këtë Komunë

AKR-ja mbanë takim në Fushë Kosovë, prezanton projektet në këtë Komunë

Aleanca Kosova e Re ka vazhduar vizitat parazgjedhore në degët e saj në komunat e Kosovës, ku sot ka mbajtur takim me anëtarë dhe simpatizantë të saj në Fushë Kosovë.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se në këtë takim, në emër të AKR-së folën deputeti Islam Pacolli dhe ministri në detyrë i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, të cilët prezantuan projektet që janë realizuar në këtë komunë nga ministritë që udhëheq AKR-ja.