Zgjedhjet 2019

Slogani i zgjedhjeve "Votojmë për të ardhmen tonë”

Slogani i zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka miratuar logon dhe sloganin e zgjedhjeve të 6 tetorit. Slogani i këtyre zgjedhjeve të jashtëzakonshme do të jetë " Votojmë për të ardhmen tonë".

Nazlie Bala, anëtare e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve tha se tri slogane tjera janë eliminuar.