Zgjedhjet 2019

Limaj: Kosovës i duhet një kryeministër me përvojë dhe pjekuri politike

 

Kandidati për kryeministër nga koalicioni Nisma-AKR-PD, Fatmir Limaj sot pasdite është takuar me struktura dhe simpatizantë të Nisma në Klinë, nga të cilët kërkoi mobilizim për t’u përgatitur sa më mirë për zgjedhjet e 6 tetorit.

Kryetari i Nisma, Fatmir Limaj, tha se kandidatët për kryeministër duhet të ballafaqohen para qytetarëve për vizionin e tyre në udhëheqjen e shtetit.