Zgjedhjet 2019

Ahmeti beson se AAK-PSD do të jenë Qeveria e ardhshme

Ahmeti beson se AAK-PSD do të jenë Qeveria e ardhshme

Kryetari i PSD-së, Shpend Ahmeti, i cili ka bërë koalicion bashkë me AAK-në, është shprehur i bindur se qeverinë e ardhshme do ta qeverisin ata. Ai thotë se vendin e presin shumë punë që janë lënë në gjysmë, dhe konsideron se është vonë për Kosovën sa i përket zhvillimit ekonomik.

Koalicioni AAK-PSD dorëzon listën në KQZ