Wildlife

“Mareci” që u nis nga Kosova kalon Sirinë, mbërrin në Liban

 

Autori i dokumentarit “Wildlife me Arian Mavriqin” në KTV, Arian Mavriqi, ka njoftuar përmes Facebookut se lejleku i zi i quajtur Marec për shkak të fshatit prej nga u nis për shtegtim, në muajin gusht të këtij viti ka kaluar Sirinë dhe ka hyrë në shtetin e Libanit.

Lejleku është i pajisur më aparatin GPS dhe Mavriqi bënë monitorimin e rrugës së tij të shtegtimit bashkë me lejlekut tjetër të quajtur, Serafina.