Vështrime

Na duhet të kalojmë përtej projekteve

Na duhet të kalojmë përtej projekteve

Nëse duam vërtet të stimulojmë ndryshimin dhe t’u ndihmojmë vendeve në qëllimet e tyre zhvillimore, nuk mjafton vetëm ta urojmë – na duhet të luftojmë për të. Na duhet të kalojmë përtej projekteve, të krijojmë platforma, na duhet ta përsërisim dhe shkallëzojmë suksesin, duhet të marrim pa turp dhe të ndajmë pa probleme

Shkëlqesitë tuaja – president Samia, president Mwinyi – është një nder i madh që jam me ju sot. Faleminderit për pritjen e ngrohtë dhe mikpritjen që të dyja qeveritë tuaja i kanë përcjellë secilit prej nesh.

Përpara se të filloj, do të doja të shprehja ngushëllimet e mia për ju dhe komunitetet e prekura nga vërshimet e disa ditëve më parë. Ju duhet të jeni të sigurt se Banka Botërore do të jetë pranë jush gjatë rimëkëmbjes dhe rindërtimit.