Vështrime

Mesazh për Rininë e Kosovës, formësuesit e së ardhmes drejt progresit dhe inovacionit

Artikull i sponsorizuar

Shënim:

Më 22 dhe 23 maj 2023, RIT Kosovo (A.U.K) mirëpriti z. Ylli Bajraktari si Folës Kryesor për në Ceremoninë e Diplomimit të diplomuarvë të vitit 2023 si dhe në mbjëmjen për ngritje të fondeve “Support Kosova’s Next Story”. Duke pasur parasysh mesazhet e rëndësishme që u ndanë për të rinjtë kosovarë, veçanërisht për udhëheqësinë, teknologjinë dhe inovacionin – ky artikull është botuar për të shërbyer si referencë për të gjithë ata që janë të përkushtuar në formësimin e rrugës së shtetit tonë drejt përparimit dhe zhvillimit. Artikulli përmban mësime të vlefshme mbi rëndësinë e shërbimit publik, përkushtimin, dhe rolin e teknologjive në zhvillim si Inteligjenca Artificiale (IA), të cilat do të ndryshojnë botën siç e njohim ne deri në vitin 2030.