Vështrime

Marrëveshja, një titull që mbeti për film

Mësimi dhjetëvjeçar i mësuar në Bruksel :Kur nuk di për ku je nisur, të gjitha rrugët të çojnë në cak (Lewis Caroll)

Mësimi dhjetëvjeçar i mësuar në Bruksel :Kur nuk di për ku je nisur, të gjitha rrugët të çojnë në cak (Lewis Caroll)

1.

Kështu tingëllon përshkrimi promovues: “Mosmarrëveshja kufitare mes Kosovës dhe Serbisë është konflikti i fundit territorial në Evropë dhe duhet të zgjidhet. Kjo është sfida e kryenegociatorit Robert Cooper, dhe basti është i lartë”.