Vështrime

Seksualiteti i targave dhe letërnjoftimeve

Në Bruksel u shpresua se targat dhe letërnjoftimet do ta gjejnë disi vetë rrugën drejt barazisë. A mund të ndihmojnë Renesansa me Evën apo Bill Gatesi dhe diplomacia greke?

Në Bruksel u shpresua se targat dhe letërnjoftimet do ta gjejnë disi vetë rrugën drejt barazisë. A mund të ndihmojnë Renesansa me Evën apo Bill Gatesi dhe diplomacia greke?

1.

Mbaj mend kur targat automobilistike dhe letërnjoftimet flisnin me gjuhën e vet të simboleve për një lloj fuqie mashkullore.