Vështrime

Keqpërdorimi i Kosovës në Parlamentin e Tiranës

Sërish Kosova po keqpërdoret nga politikanët e Tiranës për betejat e tyre të brendshme dhe të pista politike. Bëhen sikur po i ndihmojnë Kosovës, në të vërtetë ia fusin thikën pas shpinës. Me fjalime absurde dhe me poza të rrejshme patriotike.

Ta marrim si shembull kryeministrin aktual, Edi Rama. Më 2015 e ka përkrahur themelimin e Gjykatës Speciale, madje erdhi në Prishtinë për t'i mbështetur Hashim Thaçin dhe Isa Mustafën për të krijuar gjykatën. Atëherë që të tre mallkonin kritikët e gjykatës dhe i konsideronin armiq të Perëndimit.